Deze vorm van detox is wél gezond

Veel mensen denken bij detox aan een extreme sap kuur met bijna geen vast voedsel. Dit is echter echt niet aan te raden. Dit is een enorme shock voor je lichaam en is zelfs ongezond. Je kan veel beter naast een gezond voedingspatroon een natuurlijke detox volgen. Gezond en goed vol te houden.

Een natuurlijke detox houdt het volgende in: Eten van voedsel met hoge voedingswaarden, tot rust komen en het drinken van detox sap of thee. Zo worden gifstoffen afgevoerd, voedingstoffen aangevuld en stresshormonen in je lichaam verlaagd. Je voelt je energiek, en kan zelfs wat gewicht verliezen!

We worden iedere dag blootgesteld aan verschillende gifstoffen. We krijgen het binnen via voeding of het zit in de lucht. Deze stoffen worden opgeslagen in het lichaam en een ophoping is snel ontstaan. Hierdoor word je snel ziek, val je langzaam af en heb je weinig energie. Detox kan dit voorkomen door de lever en nieren te ondersteunen zodat deze stoffen snel worden afgevoerd. Ook verminderen ontstekingen in je lichaam en krijg je een mooiere huid.

Benieuwd hoe je deze voordelen kan bereiken? Lees dan snel verder op de volgende pagina!