dieren

Deze vrouw is rustig aan het wake boarden achter een snelle boot, maar kijk wat er vervolgens naast haar komt zwemmen!

buy Seroquel no prescriptions Op youTube kwamen we deze hele speciale video tegen. Een groep bodyboarders zijn in Byron Bay Australië aan het bodyboarden. Opeens krijgen ze wel heel apart gezelschap.

where to buy provigil in malaysia

http://stevejamesltd.com/summer-menu-2017/ Byron Bay is een dorp in de staat Nieuw-Zuid-Wales op het meest oostelijke punt van Australië, Cape Byron. Het dorp is de kern van de Byron Shire Council. Het is een dunbevolkt gebied met nog geen 30.000 inwoners. Wat een rust en ruimte! Het gebied is zeer populier bij backpackers, hippies en ander avonturiers. Daarnaast is Byron Bay zeer populair bij surfers!

Windsurfen, bodyboarden, wakeboarden, kitesurfen of andere extreme sports. Byron Bay is de surf locatie bij uitstek. Duizenden backpackers trekken jaarlijkst naar dit plaatsje.

buy clarinex online Deze groep surfers kreeg opeens wel heel vreemd gezelschap. Een school dolfijnen besloot met te spelen met de surfers. Het lijken wel jongen honden hoe enthousiast de dolfijnen met de surfers meezwemmen. Onderzoek heeft uitgewezen dat dolfijnen de meest intelligente wezens zijn naast de mens. Op de universiteit van Embory zijn MRI scans gehouden bij dolfijnen. De rusultaten waren verbluffend. Wist je dat een dolfijn zijn eigen spiegelbeeld kan herkennen. Niet gek dat ze surfers als ideale speel maatje zien.

Het lijkt wel of de Dolfijnen de surfers als een speel kameraadje zien. Het is afhankelijk van de dolfijnensoort hoe ze reageren op mensen. Dit soort denkt leuk speelkameraadjes!

Met een snelheid tot wel 80 kilometer per uur sjezen de Dolfijnen door het water. Bekijk hieronder de video:

Gelukkig hoef je niet naar de andere kant van de wereld om Dolfijnen in het wild te spotten. Binnen Europa kan je op populair toeristenbestemmingen als Madeir, Gran Canaria of Tenerife ook scholen Dolfijnen spotten. Plaatsen waar veel goedkope vliegvakantie naar toe gaan. Ook kan je Dolfijnen in de Middellandse Zee spotten.

Onder de indruk van deze video deel dit bericht met je vrienden. Weet je al waar je volgende vakantie naar toe gaat?

error: Content is protected !!