Dit huis wordt gebouwd in slechts 1 dag!

Duurzaamheid is iets wat je de laatste jaren steeds vaker hoort, je kunt er bijna niet meer om heen. Ook op de woningmarkt zie je dit terugkomen, in combinatie met slimme oplossingen voor het krappe aanbod op de woningmarkt. Een goed voorbeeld hiervan zien prefabwoningen. Dit zijn woningen die op een bepaalde locatie worden voor gefabriceerd om vervolgens op de uiteindelijke bestemming worden afgemaakt. Dit is erg handig voor de ontwikkelaars omdat je ze op die manier in een fabriek kunt maken en niet overal ter plekke vanaf de grond toe moet opbouwen.

Zo ook bij het volgende prefab huis dat helemaal is gebouwd van gerecyclede en duurzame producten. En nog een voordeel van dit soort huisjes is dat ze door de efficiënte productie een stuk goedkoper zijn dan normale huizen! Ook kun je deze huizen neerzetten waar je wil, want ze zijn eigenlijk al klaar voor gebruik. Het maken van dit huis kost ongeveer 6 dagen, en het uiteindelijke plaatsen en afmaken kost slechts 1 dag.

Ben jij benieuwd naar de prijs en de binnenkant van dit huisje van slechts 27 vierkante meter? Kijk snel op de volgende pagina….