Dit zijn de grote gezondheidsvoordelen van kiwi’s eten!

Hieronder kun je de andere gezondheidsvoordelen van kiwi consumeren vinden!

Kiwi ondersteunt de gezondheid van het hart: Volgens Mark Houston, een professor aan de Vanderbilt Medical School, is het mogelijk om de kans op hart en vaatziekten te verkleinen door meer kalium en minder natrium binnen te krijgen. Een kiwi bevat in verhouding met andere fruitsoorten veel kalium waardoor het eten van kiwi’s kan bijdragen aan de gezondheid van het hart.

Kiwi Helpt je om beter te kunnen slapen: Kiwi’s kunnen ook helpen bij mensen die slecht kunnen slapen of slecht in slaap kunnen vallen. Uit een recente studie waarbij onderzoek is gedaan naar de effecten van het eten van kiwi’s op de kwaliteit van slaap is uit het onderzoek gebleken dat je door het eten van kiwi’s beter en langer kunt slapen. Handig dus voor de mensen die slecht kunnen slapen!

Kiwi Draagt bij aan een gezonde zwangerschap: Naast veel kalium bevatten kiwi’s ook een hoog % aan foliumzuur, dit is een hele belangrijke voedingsstof voor zwangere vrouwen. Foliumzuur zorgt er onder andere voor dat aangeboren afwijkingen voorkomen kunnen worden.

Ben jij een liefhebber van de heerlijke groene of gele kiwi? Laat het ons weten en DEEL deze gezondheidsvoordelen vooral verder met alle fruitliefhebbers binnen je vrienden en familie kring!