Education

Ze doet een sok vol met klimop en stopt het in het wasmachine.. De reden? Geniaal!

buy modafinil online uk cheap De “klimop” is bij de meeste mensen wel bekend. Het begint als een klein plantje wat je in je tuin zet en voor je het weet is heel je tuin en schutting overwoekerd met Klimop.

propecia cost uk

buy brand name provigil
In dit artikel vertellen we je dat een klimop nog meer toepassingen heeft dan alleen de functie van bodembedekker. De plant bevat namelijk veel saponine, dat is een zeepachtige stof. Een stof die ook in de Indische plant de Wasnoot zit. De schillen van de Wasnoot worden al eeuwenlang gebruikt om kleding te reinigen. Wasnoot is verkrijgbaar bij diverse reform winkels. Echter moet deze noot helemaal uit Indië komen. Een klimop is dan wat Co2-neutraler en nog eens makkelijk te krijgen. Zo werkt deze methode.


Verzamel een handvol klimopblaadjes uit je tuin en versnipper ze. Kies bij voorkeur voor de rijpe bladeren met een mooie donkere groene kleur. Deze bladeren bevatten veel Saponine. Stop de blaadjes in een sok en doe de sok bij de was. Draai het wasprogramma dat je altijd draait. Met deze methode heb je dus altijd wasmiddel bij de hand en bespaar je op jaarbasis tientallen euro’s aan wasmiddel.

no prescription isotretinoin We zijn benieuwd of deze truc voor jullie werkt. Laat het ons weten.
Deel! dit bericht met je vrienden.

error: Content is protected !!