Opmerkelijk

Het dorp denkt dat het vermiste meisje dood is. Maar 11 dagen later besluit hij DEZE hond het bos in de volgen. WOW!

In juli 2014 raakte een 4-jarig meisje genaamd Karina Chikitova plotseling vermist in een Siberisch bos, het meisje raakte al snel verdwaald in het grote bos. Gelukkig was ze niet alleen. Karina’s trouwe hond genaamd Kyrachaan bleef aan haar zijde. Niet alleen hield hij haar warm in de nacht. Haar trouwe viervoeter waakte ook over het meisje, het meisje kon slapen terwijl de hond alle wilde dieren wegjaagde bij haar.

Er was een grote misverstand tussen haar grootmoeder en haar vader. De grootmoeder dacht dat ze met der vader was meegegaan naar het dorp maar dit bleek later niet gebeurd te zijn. 100 mensen zochten dag en nacht naar het meisje.

Het dappere meisje probeerde haar eigen en de hond in leven te houden door te leven op bessen en water. Na 7 dagen in het bos te hebben gezeten besloot Kyrachaan terug te gaan naar het dorp om de familie en vrienden te zoeken. De familie en vrienden hadden gelijk de hoop opgegeven toen ze de hond weer zagen, maar één dag later wisten ze het meteen! Kyrachaan de hond probeerde ons mee te leidden naar de dochter die verdwaald is geraakt in het bos!

Gelukkig na 11 dagen was het meisje door dank aan hun hond gevonden en gelukkig nog in leven! Ze was alleen wat onderkoeld maar buiten dat kun je zeggen dat de hond haar leven heeft gered. Wat een vreselijk verhaal met een geweldig eindresultaat. Wat kan de vriendschap tussen dieren en mensen toch prachtig zijn!

Wat vind jij van dit verhaal Laat het ons weten en DEEL het zeker verder met je vrienden op Facebook!

error: Content is protected !!