Opmerkelijk

Duiker begrijpt niet meteen wat deze zeehond wil – Totdat de zeehond zijn hand grijpt.

buy modafinil online ireland De band tussen mensen en dieren kunnen heel erg speciaal zijn. Vaak denken we hierbij aan de band tussen honden of katten met mensen, maar dit verhaal is nog indrukwekkender! Het zou je maar overkomen, je bent lekker aan het duiken op vakantie met je vrienden of met een trainer, totdat je opeens een zeehond ziet van dichtbij.

go to site Je zult natuurlijk wel schrikken in het begin, want je weet nooit wat het leuke dier van plan is met je! Deze zeehond deed iets wat de duiker nooit zag aankomen, de beelden zijn vastgelegd met een Gopro camera.

citalopram tab 20mg Dit moment zal de duiker nooit meer vergeten, de zeehond wou alleen maar met hem spelen en knuffelen. Het leek wel alsof deze 2 vrienden elkaar al jaren kende, maar dat was niet het geval. De duiker speelde een aantal minuten met deze schattige zeehond. Bekijk hieronder de prachtige beelden in de video.

Vond jij dit een leuke video? Laat het ons weten en buy gabapentin overnight DEEL deze schattige video verder met alle dierenliefhebbers op Facebook!

error: Content is protected !!