Videos

Duiker zwemt bij Hawaii en is verbluft als een dolfijn op hem afzwemt en hem dringend om hulp smeekt..

go site Dolfijnen zijn absoluut prachtige dieren! Helaas zie je ze steeds minder vaak in het wilde leven, dat komt onder andere door illegale vissers. Veel dolfijnen komen in vissennetten vast te zitten, waarvan de kans maar klein is dat ze er zelf levend uit kunnen. Dolfijnen staan bekend om hun hoge intelligentie en worden vaak als de slimste zoogdieren gezien van de hele wereld.

Als je daarover nadenkt, denk je dat deze video niet meteen een verrassing is. Maar wij vinden het absoluut een prachtige video, waarin alle beelden zijn vastgelegd! Bekijk hem hieronder.

haldol 1 mg tabl Een groep duikers waren aan het duiken, tot dat een van hem meteen zag wat er met deze dolfijn opdeed. Er zat een grote haak vast in haar vinnen wat afkomstig is van een vislijn. Ze vroeg de duikers om hulp, om de haak te verwijderen uit haar vinnen. De duiker greep meteen in en hielp het arme beestje van zijn pijn! Het moet een pijnlijk moment zijn geweest voor de dolfijn.

Toen ze weer weg zwom gaf ze nog een mooi gebaar aan de duikers. Zie hieronder de prachtige video.  follow url DEEL dit bijzondere moment verder met je vrienden!

error: Content is protected !!