Duizenden muizenvallen en pingpongballen creëren samen het beste effect dat je vandaag zult zien!

Sommige mensen dachten dat wetenschap saai was, totdat ze zelf hun allereerste wetenschappelijk experiment deden. Het mooie aan deze wetenschap vind ik dat de experimenten ons werkelijke reacties laten zien van verschillende elementen, Het ziet er eerlijk gezegd cool uit! Het team van Pepsi had ook een leuke marketingstunt om het jaar 2014-2015 goed af te sluiten. Ze hebben gebruikt gemaakt van pingpongballetjes en muizenvallen.

Dit is een trend op zulke soort video’s te maken en te promoten als bijvoorbeeld marketingstunt, Pepsi kon natuurlijk niet achterblijven, het resultaat is indrukwekkend!

kettingreactie

Het resultaat wat er ontstaat een kettingreactie kun je vergelijken met vallende dominosteentjes, alleen hebben ze nu gebruik gemaakt van pingpongballetjes en muizenvallen. Het is super leuk en creatief idee, maar zal het ook echt werken?

Pepsi zorgde er in ieder geval wel voor dat jaar 2014 met een knaller werd afgesloten. Het zou leuk zijn als er in een van deze dagen weer zo’n filmpje wordt bedacht. Bekijk het indrukwekkende resultaat in de onderstaande video.

Vond je dit nou een leuk experiment vergeet het vooral niet te delen met je vrienden op Facebook!