Opmerkelijk

Er komt een vrouw bij de gynaecoloog. Wat de arts dan aantreft!

buy Lyrica canada Annick doet haar verhaal van een gênant bezoek aan de gynaecoloog. Dit geloof je nooit!

watch Annick had op een maandag in de drukke decembermaand om 9:30 haar jaarlijkse afspraak bij de gynaecoloog. Een uur voor de afspraak rinkelde de telefoon en de assistente die vroeg me of ze een half uurtje eerder langs kan komen. Achteloos had ze ja geantwoord en was ze op pad gegaan. Haar man had haar dochter van 5 naar school gebracht.
unknown


Maar toen brak de paniek uit. Het was toch 30 minuten rijden naar het ziekenhuis. En ik wilde toch wel goed voor de dag verschijnen voor de arts.

here Ik holde naar de badkamer, greep het eerste het beste washandje en begon me vooral binnen de “zone van het onderzoek” schoon te maken. Ik wierp het washandje snel in de wasmand en stapte de auto in. Ik kwam stipt aan en was meteen aan de beurt. Oef.

Lees verder op de volgende pagina hoe het onderzoek verloopt.

error: Content is protected !!