dieren

Exclusieve beelden uit een Duitse dierentuin zijn gelekt.. Hoe ze hun olifanten behandelen gaat echt te ver! (Video)

In Nederland hebben wij een aantal grote dierentuinen. Het is natuurlijk gezellig om met je vrienden of met je eigen familie een dagje weg te gaan naar een dierentuin. De dieren krijgen allemaal een goede verzorging en een grote ruimte om te kunnen leven, natuurlijk in de natuur kunnen ze helemaal hun gang gaan, maar ze worden wel in de watten gelegd.

Helaas is er een video uitgelekt uit een Duitse dierentuin. Je zou denken dat er in elke dierentuin veel respect is voor de dieren, maar dat is helaas niet het geval in deze dierentuin.

De beelden die zijn uitgelekt komen uit een Duitse dierentuin uit de stad Hannover. Wij hadden niet verwacht, dat deze lieve olifanten op dezelfde manier worden behandeld als olifanten in Azië. Dit is een bepaalde manier die ze uitvoeren om de dieren tam te krijgen.

Wij vinden het absoluut niet kunnen dat ze op deze manier te werk gaan. Hoe denk jij erover? Laat het ons weten! DEEL deze video verder om iedereen te laten weten hoe ze in de dierentuin in Hannover te werk gaan met hun dieren! Bekijk hieronder de video.


error: Content is protected !!