Gezondheid

Gebruik dagelijks 5 minuten dit gezichtsmasker: vlekken, acne en mee-eters zullen verdwijnen

Je gezicht is het eerste waar mensen naar kijken. Daarom heeft het gezicht voor veel mensen bijzonder veel aandacht tijdens de dagelijkse verzorging. Iedere dame heeft wel haar eigen gezichtreinigings ritueel.

Helaas gebruiken veel mensen nog steeds ‘populaire’ gezicht verzorgingsproducten van de drogist. Als je het etiket leest zal je verbaast staan hoeveel chemicaliën deze producten wel niet bevatten en dat smeer jij allemaal op je gezicht. Tel daarbij ook nog eens de prijs op van deze wondermiddelen. Gelukkig is er ook een oplossing die en milieuvriendelijk is en goed voor je portemonnee. De ingrediënten heb je waarschijnlijk gewoon al in je keukenkastje liggen.

ingrediënten:

  • Bakpoeder:
  • appelcider azijn;
  • Honing;
  • ½ citroen, geperst

Zo maak je het gezichtsmasker

Voeg eerst een theelepel appelcider azijn toe aan een half glas water. Voeg de bakpoeder toe en roer het tot een mooie homogene massa. Voeg als laatste de citroensap toe.

Toepassing

Reinig je gezicht en spoel het met warm water om de poriën te openen. Droog je gezicht af met een 100% katoenen handdoek. Breng je masker aan en laat het 5-10 minuten inwerken. Goed uitspoelen. Spoel opnieuw, maar deze keer met koud water om je poriën te sluiten.

U ziet spoedig de eerste tekenen van verbetering. Uw huid zal stralend, fris en gezond zijn.
In onderstaande video zie je een uitleg over deze methode.

Vergeet niet deze handige tip te delen!

error: Content is protected !!