Voor deze geweldige sandwiches heb je geen brood nodig!

Als liefhebber van een goed gevulde sandwich is het minderen van het eten van deze heerlijke gevulde boterhammen toch wel een van de zwaardere dingen.


Een ding is altijd essentieel en dat is brood. Zonder brood immers geen sandwich. Bij een aantal dieet programma’s raden ze ten strengste af om brood te gebruik de eerste paar weken. Maar hoe maak je dan je favoriete sandwich? We hebben hier een aantal super recepten voor je verzameld die je wel zullen smaken.

Zalm/sla sandwich

Maak een heerlijke zal salade met verse zalm, yoghurt dressing, dille en kappertjes. De salade

Paprika/ kip sandwich

Vervang je boterham voor een grote rode paprika. Snij de paprika door midden. Beleg de paprika met magere kipfilet, avocado, en een heerlijke honing mosterd dressing. Geloof me je zult smullen van deze sandwich

Aubergine/tomaten sandwich

Grill een aubergine op de grill pan. Gebruik hierbij biologische olijfolie. Deze olijfolie bevat gezonde vetten. Je sandwich kan je beleggen met tomaat, mozzarella. Bestrooi het geheel met verse peper en garneer het gerecht met basilicum blaadjes.

Komkommer/kip sandwich

Schil een komkommer en snij hem overdwars open. Lepel de komkommer met een theeleitje uit. Beleg de komkommer met kipfilet en een tomatensalsa. Heerlijk om op te eten zo uit het vuistje.

Wat een super originele manier om je lunchpakket samen te stellen. Van deze sandwiches zal je gezin smullen. Vergeet niet om dit bericht te delen met je vrienden.