Doe het zelf

Je hebt je ovenrekken al je hele leven verkeerd schoongemaakt. Deze tip is echt briljant!

http://stevejamesltd.com/gallery/brazillian-quindim/ We gebruiken de oven dagelijks. Heerlijk een vers croissantje warm uit de oven op een zondag morgen, of misschien wel een heerlijke eigen gemaakte pizza hmm! Maar ook ovenrekken worden op ten duur vies. Ovenrekken zijn altijd lastig schoon te maken. Vooral als er harde etensresten aanzitten kan dit een lastig klusje zijn om het vuil snel en zorgvuldig te verwijderen.

Gelukkig hebben wij de perfecte tip gevonden om op de juiste en makkelijkste manier je ovenrekken snel weer blinkend schoon te krijgen! Lees hieronder precies hoe je te werk moet gaan.

zyprexa purchase online

watch Hoe ga je te werk?

Als eerste stap leg je een handdoek op de bodem van het bad, dit voorkomt namelijk krassen. Vervolgens kun je het rek op de handdoek leggen om vervolgens het bad vol te laten lopen met warm water. Zet de kraan uit als het rek net onder het water zit. Vervolgens voeg je een half kopje waspoeder of afwasmiddel toe.

Roer door het water totdat de zeep is opgelost. Laat het 4 uur weken. Poets ten slotte de overgebleven vieze resten op het ovenrek weg met een spons. Het eindresultaat: Een blinkende schone ovenrek waarvan je zult denken dat die net nieuw uit de verpakking komt! In de onderstaande video kun je gemakkelijk stap voor stap de werkwijze terugkijken.

Ga jij deze handige schoonmaak truc binnenkort proberen? Laat het ons weten en purchase Seroquel no prescription cheap DEEL deze handige tip vooral verder met alle huishoudens en vrienden op Facebook!

error: Content is protected !!