Het interieur van dit kleine huisje zal je overdonderen

Dit huis mag dan misschien klein zijn maar met zijn flexruimte beneden en kingsize slaapzolder kan deze woning comfortabel plaats bieden aan vier personen. Hij is gebouwd op een aanhangwagen waardoor hij mobiel is.

Leven in een Tiny House wordt steeds populairder. Het heeft namelijk ontzettend veel voordelen. Het aanbod van woningen wordt steeds kleiner waardoor de  prijzen van appartementen en huizen blijven stijgen. Je kan met deze kleine huizen veel geld besparen omdat je flink kan snijden in je hypotheekkosten. Misschien heb je niet eens een lening nodig! Door kleiner te leven houd je een groter budget over om te genieten van het leven.

Ook kan je ontzettend veel besparen op energiekosten met z’n kleine woning. Vaak zijn ze zelfvoorzienend waardoor je geen gas, water en lichtrekening hoeft te betalen. Ook is het goed om je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Je zou denken dat een huis van minder dan 20 vierkante meter je niet de luxe kan geven die je gewend bent, maar laat je verrassen.

Neem een kijkje op de volgende pagina om te zien hoe prachtig dit kleine huis er van binnen uitziet.