Het verrassend ruime interieur zal je mond open doen vallen

Deze kleine woning is Lykke genoemd naar het Deense woord voor geluk, en dit is niet voor niets! Nog nooit gehoord van een Tiny House? Dan ben je niet alleen maar het zal niet lang meer duren. Deze trend afkomstig uit Amerika maakt zijn opmars door de rest van de wereld. Iedere vierkante meter wordt optimaal benut. Ze zijn klein maar beschikken over alle faciliteiten die een normaal huis ook heeft. Denk hierbij aan een luxe badkamer en keuken.

Ze worden zo milieuvriendelijk en zelfvoorzienend mogelijk gebouwd, wat twee grote voordelen met zich meebrengt. Je ecologische voetafdruk kan je aanzienlijk verkleinen door op deze manier te leven. Dit brengt ook meteen een hoop financiële voordelen mee. Denk hierbij aan geen of zeer lage energiekosten.

Ook op andere dingen kan je veel besparen wat ons bij voordeel nummer twee brengt. Je kan deze woning zonder hypotheek kopen wat je maandelijks veel geld scheelt. Je investeert je geld in een woning in plaats van dat je het nooit meer terug ziet bij bijvoorbeeld een huurhuis. Ook bespaar je veel geld op verzekeringen en kan je minder spullen kwijt, waardoor je een mooi maandbudget overhoud om te genieten van het leven!

Benieuwd hoe deze woning er van binnen uit ziet? Kijk dan snel verder op de volgende pagina!