Education

Hier moet u altijd op letten als u flessenwater koopt!

Heeft u weleens stil gestaan bij het volgende als u een flesje water koopt? Er zijn verschillende merken bronwater op de markt maar niet alle merken zijn hetzelfde. Er zijn producenten die giftig plastic gebruiken voor de productie van hun flessen!

Zorg voor uw gezondheid, en controleer altijd de bodem van uw fles. Op de bodem van de fles staan altijd afkortingen. We zien meestal PP, HDPE en HDP op onze flessen staan. Maar wat betekenen deze letters? Bovengenoemde letters staan ​​op flessen gemaakt van plastic die geen toxinen bevatten. Als u andere letters ziet, bevat uw water sterke chemicaliën. Wij geven u een paar handige trucs over hoe u de goede dingen herkent, en onthoud dat u altijd de bodem van uw fles moet controleren.

buy Maxalt epharmacist
PETE / PET

Dit plastic lekt chemische stoffen en zware metalen die het hormonale evenwicht verstoren.
http://fiveonenine.ca/tag/travels/ HDPE / HDP
Uw fles is gemaakt van het veiligste plastic, en er is geen risico op chemicaliën en toxines.
http://sullivanbrospainting.com/services/ PVC / 3V
Deze letters staan ​​voor twee toxinen die een hormonale onbalans in het lichaam veroorzaken.
LDPE
Het lekt geen chemicaliën en toxines, maar wordt niet aanbevolen voor de productie van plastic flessen. Meestal wordt dit plastic gebruikt voor de productie van tasjes.
seroquel 100 mg scheda tecnica PP
Dit is het semi-transparante / witte plastic dat gebruikt wordt bij de productie van yoghurtbollen en sirooppakketten.
PS
Het is het plastic toegevoegd aan fastfoodkousen en koffiekopjes. Het ergste is dat het kankerverwekkende stoffen in het water lekt.
Niet-gelabelde plastic / PC
Blijf weg van dit plastic! Het laat BPA vrij, maar sommige producenten gebruiken het nog steeds in hun voedselcontainers en sportflessen.

Bescherm uw gezondheid, en koop altijd veilige producten! Was jij al op de hoogte van al die codes op flesje? Vergeet dan niet dit bericht te delen met je vrienden.

error: Content is protected !!