Hoe deze treinwagon er van binnen uitziet verwacht niemand!

Tegenwoordig wordt de trein gebruikt als een onderkomen voor toeristen met een fantastisch mooi interieur. Het interieur heeft een moderne uitstraling en in het treinstel kunnen zes personen verblijven. Als je eenmaal binnen in de wagon zit vergeet je dat het een treinstel is.

Een heel gezin kan hier vakantie vieren. De wagon heeft namelijk een goed uitgeruste keuken, twee hoogslapers en een slaapkamer met een gaskachel en tweepersoonsbed. Ze zouden er zelfs kunnen wonen. Over alle ruimtes is goed nagedacht hoe ze het wilden indelen, dit zodat er zoveel mogelijk comfort mogelijk is in de toch kleine ruimte.

Zou jij in zo treinstel kunnen wonen waarmee je veel kosten kun besparen op je hypotheek?

De wagon is gerestaureerd door Izaak Walton Inn, een hotelketen. Wat de directeur van het hotel opviel is dat de ruimtes veel geboekt werd door treinfans en andere toeristen. Dit komt doordat de gerestaureerde wagon de enige in zijn soort is.

Het interieur van de locomotief maakt het een echt luxe woning waar je zou ook in kunt wonen. Elk treinstel heeft een interieur met rustiek en mooie details. De muren zijn allemaal gemaakt van berkenhout en dit maakt een mooi contrast met de eikenhouten vloer die in de wagon ligt. Natuurlijk hebben ze bij het restaureren van de wagon de oude elementen behouden. Kinderen kunnen in de cabine nog steeds doen alsof ze een treinmachinist zijn.

Doordat deze wagon zo’n succes is geworden heeft de hotelketen ook andere treinstellen gerestaureerd op dezelfde manier als de GN X215. Dus dit betekent nog meer vakantiebestemmingen!

Vindt jij dit een leuke vakantiebestemming, deel dit dan ook met je vrienden op Facebook.