Videos

De hond wil graag naar binnen, maar niemand doet open. Wat hij dan doet? BRILJANT!

Honden zijn absoluut echte gezelschap dieren. Ze vinden het leuk als ze aandacht krijgen van mensen. Veel honden liefhebbers kunnen zich geen leven voorstellen zonder een lieve viervoeter, dit zal absoluut wederzijds zijn als je de hond goed behandelt. Natuurlijk ga je samen ook leuke tijden beleven, samen op vakantie met de auto met de caravan of lekker thuis met de familie. Ze zijn erg speels en vinden het leuk om te spelen samen. Maar er wordt altijd 1 ding vergeten.

Veel mensen beseffen minder hoe intelligent honden eigenlijk wel niet zijn. Het vermogen om dingen te leren is bij honden echt indrukwekkend! Ze willen alles leren en ze zijn er heel snel in. Dat is absoluut te zien in deze video!

hondd

Honden houden er ook echt van om lekker buiten rond te lopen in de frisse buitenlucht. Ze kunnen zich echt met zich eigen vermaken bijvoorbeeld in het bos, in de achtertuin of misschien wel op het strand. Toch willen ze op een gegeven moment weer graag naar huis naar hun baasje.

Deze hond was in de winterperiode naar buiten gegaan om te spelen en even lekker buiten rond te lopen, maar toch verlangde hij weer naar een warm plekje binnen. Alleen er was een probleem, de deur was dichtgewaaid.

De baasjes van deze leuke labrador hebben de hond namelijk aangeleerd hoe hij op een opmerkelijke, menselijke manier gemakkelijk de deur kan openen. De hond kan dus bijvoorbeeld op een normale menselijke manier de deur open krijgen door de deurklink te gebruiken.  Maar helaas, deze keer zat de deur op slot. Natuurlijk weet de hond nu even niet wat hij moest doen, maar hij kwam met een geniale oplossing!

Gelukkig liet de intelligentie van de hond hem niet in de steek. In de onderstaande video zie je precies wat hij doet om binnen te komen. Wat vind jij van zijn inbraak poging? Laat het ons weten en vergeet deze briljante actie vooral niet verder te DELEN met alle andere dierenliefhebbers op Facebook!

error: Content is protected !!