Gezondheid

Dit is de reden waarom je “down under” niet moet scheren

Bij de puberteit hoort naast ontwikkeling van de primaire en secundaire geslachtskenmerken ook de groei van lichaamsbeharing. Wie kan het zich nog herinneren zijn eerste schaamhaartjes?


In de loop der eeuwen zijn er veel schaamhaartrends. De oude Egyptenaren en Romeinen waxtte het met bijenwas. In de jaren 60/70 liet je alles lekker woekeren. De schaamhaartrend werd richting de jaren 2000 steeds kaler. Tegenwoordig geeft 70% van de vrouwen aan hun schaamhaar regelmatig te scheren. In dit artikel leggen we je uit dat er ook nadelen aan zitten.
buy Lyrica medicine 1. Minder bescherming


Schaamhaar is een natuurlijke warmtebron die je edele delen down under op temperatuur houdt. Daarnaast houdt het allerlei bacteriën buiten de deur. Schaamhaar fungeert eigenlijk als een soort natuurlijke spons.

where can i buy real finasteride online 2. Meer gevoel

3. Minder zweten


Het is best wel gênant als je aan het hardlopen bent en je broekje is helemaal rond je liezen vochtig van het zweten. Schaamhaar houdt zweet tegen.
http://graphics-remarkable.com/product-tag/house-pictures/ 4. Minder huidirritaties.


Scheren geeft irritaties en kleine wondjes die flink zeer doen. Zeker als je regelmatig scheert kunnen er buitjes blijven staan.
Uiteraard is het aan iedereen vrij hou je het down under bij houdt. Smaken verschillen. Wat is jouw mening wel of geen schaamhaar scheren?

error: Content is protected !!