Gezondheid

Dit is de truc om van ontstekingspijn en chronische pijn af te komen zoals hielspoor!!

generic cytotec canada Citroenen wie gebruikt ze niet? Citroenen zijn goed voor je gezondheid, je kunt ervan afvallen, het voegt een lekkere smaak toe aan gerechten en je kunt ermee schoonmaken. Daarnaast zitten er heel veel vitaminen en mineralen in citroen verwerkt zoals vitamine C, A, B1, B66, magnesium, foliumzuur, calcium en kalium. Ze helpen je goed te beschermen tegen veel ziektes en aandoeningen.

buy provigil from canada Citroensap en de schillen hebben een mooie zure, acidische smaak, citroenen functioneren eigenlijk als een grote buffer in het lichaam daarnaast kan de citroen hyper activiteiten in de maag verlagen. Citroenschillen hebben een mooie antiseptische werking, en de bladeren zijn goede koortsverlagers.

lemon-peel-trick

Wist je al dat citroenen je goed kunnen helpen bij pijn in de gewrichten. De vluchtige geurende etherische oliën die in de citroenschil verwerkt zitten helpen je om de bloedvaten te ontspannen en ze produceren een anti-inflammatoire werking, waardoor ze bruikbaar zijn bij zowel gewricht als zenuwpijn. We hebben een simpel en effectief recept gevonden, je hebt er weinig voor nodig je hebt het vast al in huis liggen. Zie hieronder de 2 effectiefste manieren.

Begin met de schil te raspen, doe het voorzichtig om alleen de gele laag over te houden zodat al het witte is verdwenen. Wrijf de schil direct op het pijnlijke lichaamsdeel en wikkel het er goed omheen met een verbandje. Houd het op de plaats voor maximaal twee uur.

De 2e manier, leg de schil van twee hele citroenen in een pot en vul deze met olijfolie. Sluit de pot goed af en laat het mengsel hierin zitten voor twee weken. Wrijf de olie op het getroffen gebied en omwikkel het met een gaasje. Laat het ’s nachts zitten.

Vind je dit een handige tip? Vergeet hem dan niet te  buy pre gabapentin delen met de rest van je vrienden.

error: Content is protected !!