Gezondheid

Kaal zijn heeft ook zijn voordelen! Lees hier waarom. Vooral reden 4 is grappig.

Veel mannen kampen met een terugtrekkende haarlijn. Vanaf begin 20 ontstaan er al inhammen bij de kruin en dan in de loop der jaren wordt het eiland op je hoofd steeds groter. Totdat er nog maar een een soort van halve maan over is. Veel mannen kiezen er daarom voor om alles weg te scheren om niet te veel op een verstrooide professor te lijken.

Haaruitval kan ontstaan door hormonen, stress, vermoeidheid, ongezonde voeding. Ook bepaalde medicijnen kunnen negatief werken op je bos haar. Vaak heeft haarverlies te maken met je hormoonspiegel. Het is ook nog eens erfelijk bepaald. Dus heeft je vader een mooie vleespet. Reken er maar op dat jij er ook aan moet geloven.


Haaruitval is te behandelen met onder andere Finasteride en Minoxidil. Maar waarom zou je honderden euro’s uitgeven aan allerlei middeltjes waarvan de werking nog niet 100% aangetoond is. Kaal zijn heeft ook zijn voordelen. We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

1. Nooit meer naar de kapper!
Eenmalig schaf je een tondeuse aan. Elke week haal je daar de resterende haren op je hoofd mee weg en klaar. Nooit meer lang wachten bij de kapper. En het geld wat je uitspaart!

Lees verder op de volgende pagina voor 6 andere voordelen.

error: Content is protected !!