Kersttrends 2019: zó stijlvol is kerst 2019

Kleuren
De standaard kerstkleuren zien we uiteraard ook dit jaar terug. Maar wat nu echt trendy is zijn twee uiterste. De kleuren van het koele noorden of de kleuren van het warme zuiden. De hoofdtrend blijkt goud te zijn, en dit mag met iedere andere kleur gecombineerd worden. Handig! Hoef je niet meteen heel je kerstboomdecoratie te vervangen maar kan je een paar gouden exemplaren toevoegen en je bent helemaal up-to-date.

Materiaal
De glanzende en glitterkerstballen zijn natuurlijk prachtig, maar dit jaar durven we te spelen met verschillende materialen. Probeer eens kerstballen van fluweel voor een ultiem luxe uitstraling. Ook zie je kerstballen met bijvoorbeeld veren of andere bijzondere texturen. Ook heb je prachtige ornamenten van hout, steen kurk of leer. Wanneer je dit allemaal durft te combineren krijg je een kerstboom die uit een tijdschrift lijkt te komen.

De kersttrends van 2019 gaan dus alle kanten op en dat maakt dit jaar zo leuk. Alle kleuren mogen en er zijn genoeg materialen om mee te variëren. Zo kan je echt een unieke kerstsfeer creëren.

We hopen dat we je hebben kunnen inspireren, en wensen je alvast hele fijne dagen! Deel dit artikel verder en deel deze trends!