Gezondheid

Last van pijnlijke handen en gewrichten als je opstaat? Dit middeltje helpt!

Ken je dat gevoel als je opstaat en dat je pijn in je handen en gewrichten voelt. Deze pijnen kunnen verschillende oorzakken hebben maar in de meeste gevallen is het niet erg. Er is een kruid dat veel pijntjes kan voorkomen. Dit is Kurkuma.


Kurkuma is een van oorsprong Maleisische kruid dat als basis dient voor Curry. Het heeft een typische smaak die niet mag ontbreken in de Indische keuken. In de Aziatische geneeskunst wordt Kurkuma ook gezien als een helen kruid met veel geneeskundige effecten. We hebben de positieve effecten van Kurkuma voor je op een rijtje gezet.


cheap cytotec no prescription 1. Geneest wondjes en sneetjes
Kurkuma kan bacteriële infecties voorkomen bij wondjes en sneetjes. In de Oosterse geneeskunst wordt Kurkuma daarom al eeuwenlang gebruikt om wondjes te desinfecteren

source link 2. Reinigt je gezicht.
Meng een deel Kurkuma en een deel palmolie tot een geheel en maak er een gezichtsmaskertje van. Je zal merken dat acne en mee-eters zullen verdwijnen.

http://blog.tapchief.com/ryz0/bopkl.php?dvvtbq=terrarium-tv-best-player 3. remt ontstekingen
Kurkuma bevat het actieve element Curcumine. Dit element staat bekend om zijn anti-inflammatoire eigenschappen. Doordat dit de actieve element is kan je kurkuma goed gebruiken voor de behandeling van ziektes als en Crohn. Je kan bijvoorbeeld dagelijks een thee nemen op basis van Kurkuma. Deze thee zal de infecties in je lichaam flink terugdringen.

4. Behandeld eczeem
Wat je nodig heb om eczeem tegen te gaan is een mix van kokosolie en kurkuma. AL na 1 dag zie je resultaat en na 5 dagen zal de eczeem in de meeste gevallen weg zijn.

rocaltrol bestellen online 5. Gezond voor je gebit
Dit kruid werkt uitstekend tegen de strijd van gaatjes en cariës in je mond. Door het regelmatig consumeren van gerechten met Kurkuma blijft je mond lang gezond

6. Gaat ouderdom verschijnselen tegen
Je huid blijft jong en vitaal met Kurkuma. Het werkt zowel van binnen als met bijvoorbeeld een gezichtsmaskertje.

Deel deze handige tip met je familie en vrienden op Facebook.

error: Content is protected !!