Met deze lavendel thee reken je af met hoofdpijn en angstgevoelen. We hebben het speciale recept voor je.

Homemade lavender lemonade, swing top bottle and glasses

Hoofdpijn beïnvloedt regelmatig veel mensen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Angstaanvallen behoren helaas tot de derde meest voorkomende geestelijke gezondheidsprobleem over de hele wereld. Artsen voorschrijven meestal verschillende medicijnen om hoofdpijn en angst te behandelen. Deze medicijnen veroorzaken vaak schadelijke effecten.

Gelukkig zijn er ook natuurlijke manieren om hoofdpijn en angstaanvallen te bestrijden. De lavendel limonade is een van de lekkerste manieren om dit te doen. Lavendel is een krachtig ontspannend kruid met een rustgevend aroma, en zijn bloemen en olie bieden tal van voordelen voor de gezondheid. De pure lavendel essentiële olie is zacht maar heeft sterke geneeskrachtige eigenschappen. We hebben een speciaal recept voor je gevonden voor overheerlijke lavendel limonade. Deze drank is geneeskrachtig maar ook enorm lekker.


ingrediënten:

  • 1/4 kop gedroogde organische culinaire lavendel (of 1 druppel lavendel essentiële olie)
  • 6 citroenen, geschild en versneden
  • 5 kopjes puur water
  • 1 kop ruwe honing
  • Lavendel takjes voor garnituur

Zo maak je de limonade

Kook het water in een pan en verwijder het van het fornuis na het bereiken van het kookpunt. Voeg vervolgens de honing en de gedroogde lavendel toe. Laat het 20 minuten trekken. Daarna goed door roeren en vervolgens de honing en citroenen toevoegen. Laat het geheel afkoelen in de koelkast.

Door dagelijks een glas lavendel limonade te drinken verminder je stress en hoofdpijn klachten. Je zult je snel beter voelen. Vergeet niet om dit recept te delen met je vrienden.