Videos

De leerlingen bekladden steeds de spiegels van het toilet: De oplossing van de conciërge en de decaan is GENIAAL!

We zijn allemaal jong geweest, als kind hebben we allemaal weleens kattenkwaad uitgehaald, dit is natuurlijk ook helemaal niet erg. Het was natuurlijk weleens leuk om iemand te plagen, maar tegenwoordig kunnen kinderen ook te ver gaan. We zien tegenwoordig weleens in de kranten staan dat kinderen met fietssleutels autolak bekrassen. Dit gaat natuurlijk veelte ver, de schades zijn enorm en je mag blij zijn als je autoverzekeraar het vergoed, dit is niet altijd het geval bij alle autoverzekeringen. De conciërge van de volgende school was er echter minder blij mee. Elke avond was het hetzelfde verhaal: naast zijn gewone werkzaamheden als conciërge, werd hij elke avond geconfronteerd met lipstick besmeurde spiegels in het meisjestoilet

Nadat de conciërge de directeur van de school had ingelicht over dit dagelijkse terugkerende probleem, werd het alleen maar erger en erger. Ze kwamen samen tot een geniaal idee, om de meiden of misschien wel de jongens bewust te maken van hun daad en zo werd het probleem direct opgelost! De man besloot de ‘stoere ‘leerlingen een effectief lesje te leren. Hij riep alle meisjes op om naar de meisjestoiletten te komen, zodat hij iets over zijn werk kon vertellen.

Daarnaast vertelde hij op welke manier hij alles schoon moest maken. Dit koste hem veel tijd, gezeur en het koste de school veel geld. We kunnen je verzekeren dat de meisjestoiletten voortaan een stuk schoner zullen zijn! GENIAAL! Zie hieronder de video. Wat vind je van zijn actie? Laat het ons weten en DEEL het verder met je vrienden!

error: Content is protected !!