Videos

Haar leerlingen waren aan het spelen op het schoolplein toen de lerares plotseling iets vreemds opmerkte…

Wij hebben altijd veel respect voor leraren. Deze mensen zetten zich altijd elke dag in voor de klas. Deze lerares genaamd Margaret Gabica  heeft zich maar liefst 25 jaar ingezet voor onder andere de opvoeding van onze jeugd. Na 25 jaar lang hard gewerkt te hebben als lerares op dezelfde basisschool kondigde de juf Margaret aan dat ze op haar hoogtepunt van 25 jaar met pensioen zou gaan.

Ze is 62 jaar en ze vond dat ze haar trouwe plekje moest doorgeven aan een jongere getalenteerde leraar of lerares. Omdat ze zolang zich goed had ingezet voor de basisschool besloten de leerlingen in Wales iets speciaals te doen voor haar, dit moment zal ze nooit meer vergeten!

De kinderen hadden samen met andere leraren en leraressen besloten om een grote afscheidsshow te geven in de vorm ven een flashmob. Omringd door haar leerlingen stond ze daar op het schoolplein. Terugdenkend aan al die mooie jaren op ‘haar’ school, pinkte ze een traantje weg. Dit was echter slechts nog maar het begin, want opeens kwamen alle kinderen op haar afgelopen en begonnen ze te dansen.

Wat een prachtig gebaar en video is dit! Bekijk hieronder de geweldige video. Deel deze prachtige video verder met je vrienden op Facebook!

error: Content is protected !!