Gezondheid

Leg een plakje tomaat op je gezicht. Het resultaat naar een uur zal je verrassen

Tomaten worden gebruikt in elke wereld keuken. Van de chines tot aan de Italiaanse keuken. De tomaat is een vast ingredient. Je hoort nauwelijks die over kosmetische voordelen praat van de tomaat. Wist u dat tomaten acne en huiduitslag verminderen? De huid hersteld na het zonnebaden? En ook nog eens uw huid minder dof maakt? Tomaten zijn voordelig en toepasbaar voor veel schoonheidsbehandelingen.

cost of speman himalaya Niet alleen smaken tomaten goed maar ze houden ook de huid gezond. Het is nodig om tomaten te consumeren, aangezien zij lycopeen bevatten, dat is een antioxidant en dus werkt als een zonnebrandcrème van binnenuit. Deze antioxidanten maken tomaat een anti-aging product, omdat ze helpen bij het bestrijden van cellulaire schade en roodheid van de huid. Het is aan te bevelen om minstens 16 milligram lycopeen per dag te hebben, aangezien zij het aantal vrije radicalen in het lichaam verminderen en ook het vocht helpen bij mensen die in de omgeving van het klimaat zitten. Je hoeft je hard verdiende geld niet te besteden aan dure cosmetische behandelingen als je deze eenvoudige stappen volgt om een ​​gezonde huid te krijgen:


go to link Grote poriën?
Grote poriën bieden gemakkelijke toegang tot vuil en mee-eters, waardoor de kans op infectie van de porie verhoogd wordt. Neem een ​​eetlepel verse tomaten sap. Voeg hierbij twee tot vier druppels vers limonensap toe. Gebruik een katoenen bal om dit mengsel op je gezicht aan te brengen. Masseer het in cirkelvormige bewegingen. Laat het ongeveer 15 minuten zit en was dan af met koel water.

enter site Acne verminderen
De zuurgraad in tomaten helpt bij het verminderen van uw acne. Vitamine A en vitamine C worden vaak gevonden in veel acne medicijnen en tomaten zijn rijk aan vitamine A, vitamine C en vitamine K. Als u milde acne hebt, snijd u een tomaat in de helft en past de binnenkant op uw gezicht toe. Doe dit op een regelmatige basis of zoveel mogelijk. Uw acne zal snel uitdrogen.

buy accutane in usa Helpt bij genezing verbrande huid
Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Neem daarom alle voorzorgsmaatregelen als u gaat zonnen. Dus goed smeren en tijdig de schaduw opzoeken. Mocht u huid dan toch verbrand zijn dan helpt een tomatenmengsel. Meng een paar tomaten met olijfolie en smeer dit op uw gezicht. De pijn van de verbranding zal flink verzachten.

Was jij al op de hoogte van de geneeskundige wijze van de tomaat? Deel dit bericht dan met je vrienden!

error: Content is protected !!