Opmerkelijk

Hij liet zijn dochter haar eigen outft kiezen uitkiezen voor de schoolfoto. Momenteel gaat haar foto de hele wereld over!

http://almanarastl.org/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://almanarastl.org/tuition/tuition-information/ Kinderen hebben is natuurlijk het leukste wat er is, je bent trots op je zoon of dochter en dat mag iedereen weten! Kinderen hebben ook vaak hun eigen kledingkeuze, dat kinderen hun eigen kledingkeuze bepalen is natuurlijk een belangrijke stap in de dagelijkse opvoeding. Bij veel gezinnen kan dit soms weleens een drama zijn, als het kind zich niet prettig voelt in de broek, schoenen of trui dat die draagt. Met een eigen stijl voelt een kind zich het prettigst, maar het is niet altijd verstandig.

follow link schoolfoto-696x395

Je kind moet natuurlijk wel een winterjas aandoen tijdens de winterperiode, op hoge hakken lopen tijdens een sportdag is ook niet de slimste keuze, maar goed we houden wel van ze! Op de peuterschool van het 3-jarige meisje genaamd Kaylie-Ann Steinbach kwam een schoolfotograaf langs om alle kleine peutertjes te fotograferen voor de jaarlijkse klassenfoto. Kaylie-Ann mocht haar eigen kleding stijl kiezen.

toras methylprednisolone 8 mg Het lieve kleine meisje mocht zelf haar kleren uitkiezen voor op de schoolfoto. De ouders wachten met spanning af, want wat zou Kaylie-Ann nou uiteindelijk gekozen hebben? Toen het meisje de trap thuis afliep lachen haar ouders helemaal in een deuk. Nee het is geen prinsessenjurk met hakken, ze koos voor iets verrassends!

schoolfoto2-315x420

Natuurlijk moet je lachen als je dit ziet, ze zal er later ook wel om moeten lachen maar kijk is hoe blij ze is. Het is toch prachtig als je kind zich blij voelt in zijn of haar kleding. Op zulke leeftijden trekken ze zich nog niets aan van allerlei sociale normen en vragen van andere. Kinderen doen gewoon wat ze zelf willen! Herken jij zulke momenten met jouw kinderen/ toen jij klein was? Laat het ons weten en can i buy Pregabalin online DEEL dit leuke artikel verder met je vrienden en familie op Facebook!

error: Content is protected !!