Doe het zelf

Maak binnen enkele stappen je douchetegeltjes en voegen weer als nieuw met deze 2 ingrediënten die iedereen thuis heeft staan!

Schoonmaken is geen pretje, maar toch moet het gebeuren. Want je wilt natuurlijk wel graag je huis schoonhouden voor jezelf en voor anderen. Een tijdrovend klusje vinden wij toch altijd wel de douchetegeltjes en voegen schoonmaken. Hiervoor haalde wij altijd duur reinigingsspul bij de bouwmarkt of supermarkt. Maar vanaf nu kun je het gemakkelijk zelf maken met 2 ingrediënten die je absoluut in huis hebt liggen! Dit bespaart je een hoop schoonmaakwerk en geld!

8e3f8439ed8b8c4dbde4360b640f2cae-469361299-1445020243

Deze schoonmaak tip werkt echt perfect om je douchetegels en vieze voegen weer blinkend schoon te krijgen. Dit kun je ook in de keuken uitvoeren, om de tegels en voegen bij het fornuis enzovoort weer te laten blinken alsof ze nieuw zijn! Het middel maak je zelf eenvoudig.

Voor dit eigen gemaakte schoonmaak middel heb je slechts 2 middelen voor nodig.

  • 200 ml Dreft wasmiddel
  • 300 ml warme witte azijn.

Hoe ga je te werk?

Je begint met een spuitfles te pakken. Doe beide mengsels in de spuitfles en mix het voorzichtig,absoluut niet schudden! Spuit vervolgens wat op de tegels en voegen en schrob het er goed af met een schuurspons. Laat het rustig een half uurtje intrekken, spoel het vervolgens af met water. Je douche of bad is weer zo goed als nieuw!

We hebben hieronder nog een handige video toegevoegd, waarin je alles nog eens rustig kan nalezen. Vond jij dit een handige tip? Laat het ons weten en DEEL deze handige schoonmaak tip verder met je vrienden en familie op Facebook!

error: Content is protected !!