Recepten

Maak gemakkelijk je eigen bokkenpootjes taart met vanillepudding… Iedereen vind deze taart lekker!

Hieronder kan je stap voor stap kijken hoe je te werk moet gaan.

  1. Begin als eerste je springvorm bodem te bedekken met bakpapier. Doe vervolgens het pakje kloppudding in een kom met 200 ml melk en mix het vervolgens goed totdat er een dikke pudding ontstaat.
  2. Klop na stap 1 de slagroom met de vanillesuiker en de klopfix goed door elkaar heen. Blijf kloppen totdat je een mooie dikke slagroom hebt. Meng vervolgens de slagroom en pudding goed door elkaar heen.
  3. Pak vervolgens de bokkenpootjes en snij ze doormidden. Dit is de bodem voor de taart. Bedek de bodem goed met de bokkenpootjes. Als je liever een bastogne bodem wilt gebruiken, verkruimel dan de bastogne koekjes en doe er 50 gram boter bij. Druk dit samen goed samen voor de bodem.
  4. Doe er nu een schep slagroompudding bovenop. Gebruik de overige helft voor later.

ds

       5. Doe er weer een laag bokkenpootjes over. Schep de rest van de pudding er lekker boven op en maak de             heerlijke taart af met nog wat bokkenpootjes kruimels.

       6. Zet de taart vervolgens 2 uur in de koelkast zodat het goed kan opstijven. Na de 2 uur kan je de taart aansnijden voor je gasten.

Wij weten zeker dat je deze taart lekker zal vinden. Wat vind jij van het recept? Ga jij het binnenkort maken? Laat het ons weten door een reactie te plaatsen en deel het heerlijke recept vooral verder met al je vrienden op Facebook!

error: Content is protected !!