Maandelijks veel besparen in slechts 5 minuten

Zeg één abonnement op:
Iedereen heeft onnodige abonnementen lopen. Ben jij ook ingeschreven bij drie verschillende streamingsdiensten? Hoe lang ben je al niet naar de sportschool geweest? Bekijk je abonnementen eens grondig en zeg er één op.

Bel de maatschappijen waar je al lang klant bent:
Denk hierbij aan je telefoon- of energiemaatschappij. Kortingen zijn vaak alleen bedoeld voor nieuwkomers, maar overstappen is niet altijd nodig. Bel het bedrijf en leg uit dat je al jaren lang bij hun aangesloten bent, en vraag om dezelfde korting als de nieuwkomers. In heel veel gevallen krijg je dit gewoon! En zo niet, stap dan toch over en houdt een groter maandbudget over.

Neem je autoverzekering onder de loep:
Het is tegenwoordig echt ontzettend simpel om verzekeringen te vergelijken. De voorwaarden zijn bij bijna alle maatschappijen hetzelfde. Er zijn veel sites die alle mogelijkheden voor je op een rijtje hebben gezet. Overstappen is vervolgens binnen vijf minuten geregeld. Je nieuwe verzekeraar zegt zelfs vaak de oude verzekering voor je op! Heel veel makkelijker wordt het niet.

Deze budgettips zijn snel en eenvoudig. Wat vooral erg prettig is dat je er niets van merkt en je niets op hoeft te geven. Wie moet deze tips echt lezen? Deel ze snel verder!