De man besloot de belastingdienst te plagen, hij kwam het belasting kantoor binnen met 5 kruiwagens met kleingeld! Bekijk de video

De Belastingdienst, leuker kunnen we het niet maken wel makkelijker. Belasting betalen doet niemand graag van zijn zuur verdiende centen. Helaas hoort het er wel bij. Immers moeten er wegen aangelegd worden, Ouderdoms pensioenen betaald worden, zorg kosten en nog veel meer.


Een Amerikaanse man uit de staat Ohio had laats wel een heel hilarische manier genoden om zijn belasting te voldoen. Hij nog een schuld openstaan van $3.000 dus hij toog naar het belasting kantoor met 4 kruiwagens vol met jawel. Kleingeld!


Er zat ook een reden achter waarom hij koos om de belastingdienst een hak te zetten. Er stond al een tijd een bedrag van 3000 dollar open maar hij kreeg geen uitsluitsel waarom dit bedrag zo hoog was en waar het eigenlijk voor was.

Heb je enig idee hoeveel 3000 dollar in klein geld is. Het is gelijk aan 4 kruiwagen en een totaal gewicht van 720 kilo! Het kantoor had nog eens de pech dat de telmachine stuk was. Dus 3 ambtenaren zijn heel de dag druk bezig geweest om de centen te tellen. Wat een werk.
Bekijk hieronder de hilarische video. Het gezicht van de ambtenaar. Hilarisch.

Deel! dit bericht met je vrienden.