Een man en zijn hond raken vermist in een groot bos. Maar dan ziet een politiehelikopter plotseling DIT op de tape.

De politie kreeg een melding van de vrouw van Martin Kay dat Martin al zeven uur geleden niks meer van zich heeft laten horen. De enige plek waar hij met zijn hond kon zijn was in een dicht bos in de buurt. De politie rukten snel met een eenheid uit inclusief een helikopter. Het was namelijk al donker dus de helikopter kon ondersteuning vanuit de lucht bieden met infrarood straling.

Met succes vond de politie snel de man in het bos. Alleen er bleek iets raars aan de hand te zijn toen ze de warmte foto bekeken waarop er duidelijk een hond en een mens te zien is. Er lag namelijk iemand op de grond, zou diegene overleden zijn?

De man bleek blijkbaar uitgegleden te zijn in modder. Het was geen normale modder het leek op drijfzand. Het enigste wat je dan alleen maar kunt doen is stil liggen en vooral niet bewegen. Zijn hond liet de man absoluut niet in de steek, hij weigerde zelfs om weg te gaan. Gelukkig was de politie snel ter plekke, zouden ze op tijd zijn? In de onderstaande video zie je de geweldige reddingsactie!

Bekijk hieronder de video. Wat een held is de hond om kostte wat kost zijn baasje niet te verlaten en wachten op hulp. DEEL deze reddingsactie verder met alle dierenliefhebbers op Facebook!