Man valt plotseling om in het openbaar. Maar blijf goed op zijn hond letten.. Ongelooflijk!

De meeste honden staan er vooral om bekend om hun loyaliteit en grote liefde voor de baasjes. Het maakt hierbij totaal niet uit hoe oud je bent, of je iets dikker of dun bent. Je hond zal er altijd voor je zijn in goede en negatieve tijden. We hebben al veel verhalen gelezen dat honden hun baasje redden.

De onderstaande video speelt zich af in Guizhou in China. De man die op straat werd gefilmd zakt plotseling door zijn voeten heen omdat hij onwel werd. Zijn hond weigert aan de kant te gaan voor andere voetgangers.

Zelfs toen de hulpdiensten snel waren gearriveerd weigerde de hond zijn baasje te verlaten. Hij wou gewoon dat zijn baasje kostte wat kostte niks overkwam. Een prachtige video als je het ons vraagt. Gelukkig is de man er uiteindelijk helemaal bovenop gekomen zonder enige gezondheidsproblemen!

De twee vrienden werden weer herenigd met elkaar en ze zullen vast en zeker nog lang vrienden blijven! Bekijk hieronder de video. Wat vind jij van dit verhaal? Laat het ons weten en DEEL deze video vooral verder met alle dierenliefhebbers op Facebook!