dieren

Man voelde zich schuldig om hond alleen thuis achter te laten—dus kwam hij op een GENIAAL idee!

Het is alweer bijna zomer vakantie, dat betekent dat veel koppels en gezinnen lekker de zon opzoeken in het buitenland. Dit is natuurlijk een heerlijk gevoel, maar als je thuis een viervoeter hebt of een ander dier dan wordt het toch wat lastiger. Je kunt natuurlijk je hond stallen bij vrienden of familie, of je kunt ervoor kiezen om de hond naar een honden hotel te brengen.

Echter had deze man daar niet zoveel zin in en bouwde iets dat veel comfortabeler is voor zijn hond terwijl hij op vakantie ging! Maak kennis met Igor — een gekke, schattige, verwende bulldog.

Toen het tijd was om een vakantie te plannen met het gezin, realiseerde het baasje zich dat Igor de bulldog helaas niet mee kon gaan. Igor had nog nooit een nacht alleen doorgebracht zonder de familie. Igor’s lieve baasje vond het moeilijk om zijn grote maat alleen achter te laten. De plaatselijke kennel vond hij maar niks. Uiteindelijk besloot de vader iets bijzonders te doen, wat niemand wist!

Bekijk hieronder de geweldige video om te zien wat hij gemaakt heeft voor zijn pup. Wij vinden het echt indrukwekkend! Bekijk het filmpje hieronder en vergeet deze liefdevolle actie niet te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook om de vreugde te verspreiden!

error: Content is protected !!