dieren

Deze man ligt onder een boom te slapen. Als hij wakker wordt, is hij verrast door wie er naast hem zit.

In Zuid-Afrika is Dolph Volker toegewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en dan vooral jachtluipaarden en andere katachtigen. De elegante grote katten zijn Dolph’s lust en leven.

In de zomer van 2014 en 2015 was hij betrokken bij de Cheetah Experience. De vereniging is gespecialiseerd in het fokken van cheetahs en het behoud van deze prachtige soort. Wat Dolph in het reservaat van de organisatie heeft ervaren, zal hij waarschijnlijk nooit vergeten. Want hij ontmoet ‘Eden’: een zachte, driejarige jachtluipaard die zeer aan Doplph gehecht is.


Het is liefde op het eerste gezicht tussen Dolph en Eden. Als Eden voor de eerste keer Dolphins nadert, kan niemand voorspellen wat er gebeurt.

Als Dolph op een dag onder een boom een tukje aan het doen is gebeurt er iets wonderbaarlijks. De Cheetah komt naast hem liggen. In onderstaande video zie je hoe dit afloopt. Je hoort duidelijk het gesnor van deze knuffelkat. En het verraste gezicht van Dolph is helemaal hilarisch. Wat een prachtige beesten zijn Cheeta’s.


Deel deze prachtige beelden met je vrienden.

error: Content is protected !!