Gezondheid

Met dit middel zien je voeten er weer keurig uit. Grote kans dat in jouw keukenkastje ligt

Zien je voeten er ook net zo uit als op het linker plaatje hieronder? Dan hebben we een manier gevonden hoe je voeten er weer keurig netjes uit komen te zien. Het grote voordeel van een goede dagelijkse verzorging van uw voeten is dat u flink wat geld uitspaart aan bezoeken aan de manicure.

Wij hebben een geweldige methode voor u die u eenvoudig thuis kunt uitvoeren. Door deze behandeling regelmatig te herhalen, zul je verbluffende resultaten zien. En het belangrijkste uw voeten zien er prachtig uit! Voor deze voetbehandeling heb je het volgende nodig:

  • Vul een afwasteiltje met warm water
  • 3 eetlepels huishoudsoda. Soda is verkrijgbaar in de supermarkt.

Los de soda op in het hete water. Plaats je voeten in de oplossing gedurende 15-20 minuten. Ondertussen kan je lekker een krant, tijdschrift of boek lezen. Of geniet van een serie op Netflix. Scrub je voeten na 15 minuten met een scrubber of een sponsjes. Smeer na het scrubben je voeten in met een hydraterende creme.

Na één behandeling zal je al verbetering zien. Herhaal deze behandeling elke dag, gedurende 5-7 dagen dan een pauze voor 1 week en herhaal de procedure nogmaals. Bij de meeste mensen is het resultaat optimaal na 3 behandelingen. Je voeten zien er fris uit wat een zekerder gevoel geeft als je naar het zwembad of sauna gaat.

Vond je deze tip handig? Deel! dit bericht met je vrienden.

error: Content is protected !!