Opmerkelijk

Deze moeder ergerde zich eraan dat haar kinderen nooit de telefoon opnamen…De oplossing die ze bedacht is werkelijk geniaal

Ken je dat gevoel als moeder? Je kinderen lijken wel vergroeid te zijn met hun telefoon. Heel de dag aan het appen, Instagrammen, Snappen en Facebooken maar als moeder belt….de voicemail.


Vaak krijg je een slap excuus te horen van je kinderen. Mijn batterij was bijna leeg, ik was met vrienden, ik zat in de klas, ik zat net op de fiets en dan mag ik niet bellen. Toen deze moeder tijdens een noodgeval haar zoon probeerde te bereiken was de maat vol en bedacht ze het volgende.


Daarom besloot ze een online cursus te volgen “hoe maak je een app”. Na een paar avondjes knutselen had ze de “ignore me no more App” in elkaar gedraaid. Met deze app kan de telefoon van afstand geblokkeerd worden als er niet opgenomen wordt. De telefoon kan alleen maar gedeblokkeerd worden als door het opvragen van een password wat juist moeder heeft. Zolang de kinderen dat niet doen kan je alleen maar moeder en hulpdiensten bellen met de telefoon. In onderstaande video zie je hoe deze app werkt.

Zou jij deze app ook installeren op de telefoon van je kinderen? Laat het ons weten. Deel! dit bericht met je vrienden

error: Content is protected !!