Deze moeder is net bevallen, haar familie weet alleen nog niet wat ze zullen aantreffen in de wieg…

Voor elke man en vrouw is het bekend dat een zwangerschap een bijzondere tijd is vol met emoties en prachtige momenten samen. Eindelijk na 9 maanden is het zo ver, de baby komt eraan! In de loop van de maanden zijn er veel voorbereidingen geweest, vele jonge stelletjes kiezen ervoor om een nieuw huis te kopen of een nieuw appartement te kopen, omdat ze een extra kamer nodig hebben.

Zo heb je meestal heel wat uurtjes samen doorgebracht met de makelaar. Ook voor dierbaren is de tijd van zwangerschap spannend, zij leven mee met het koppel en zijn vaak erg betrokken bij de groei van het kindje. Het koppel in de video besloot het echter anders aan te pakken.

Dit echtpaar in de onderstaande video had er uiteindelijk voor gekozen om het geslacht van hun kindje geheim te houden. Andere familie en vrienden wisten niet of het een jongetje of meisje zal worden. Tot het moment dat de familie werd uitgenodigd in het ziekenhuis hadden zij geen idee wat ze zouden aantreffen. In de onderstaande video zie je wat de familie aantrof. Wij hadden dit totaal niet verwacht..

Wij vinden het knap dat dit koppel dit grote nieuws zolang verborgen wist te houden, dit levert dus een grappige en vooral een verrassende situatie op! Zie hieronder de leuke video. Wat vind jij van dit verhaal? DEEL het verder met je vrienden en familie leden op Facebook!