Opmerkelijk

Moeder post deze hartverscheurende brief op Facebook nadat haar zoontje is gepest met zijn “meisjessokken”

De 32 jarige Sharona Cambell uit Scotland schreef een openhartige open brief op Facebook nadat haar 3 jarige zoontje was gepest op het kinderdagverblijf.


Toen ze haar zoontje na een dag hard werken ophaalde merkte ze tot haar schrik dat haar kind werd uitgelachen door zowel een ander kindje als de moeder van het kind. Ze besloot haar woede om te zetten naar een bericht op Facebook. Het bericht is hart verscheurend en gaat momenteel viraal. Hieronder tref je het bericht wat op Facebook is gepost.


Aan de moeder van de crèche die haar kind ophaalt,

Misschien heb je gedacht dat ik je niet heb gehoord, maar laat ik je verzekeren ik hoord je wel! Toen je kind jou erop gewezen had, had dat mij Zoon liefdehartjes op zijn sokken droeg, en uitlachte om dat het meisjes sokken waren, heb je mijn geloof in deze wereld helemaal uit elkaar laten spatten omdat je met je kind ging lachen.

Mijn zoon is 3 jaar oud, hij houdt van hartjes, hij houdt van de kleur roze, hij houdt van spelen met poppen en kinderwagens. Maar wat hij meer dan liefste houdt, is het maken van zijn eigen keuzes. Hij koos deze sokken in de winkel, en hij koos ervoor om ze vandaag te dragen.

Waarom moeten we onze kinderen leren dat bepaalde dingen voor meisjes / jongens zijn? Als mijn zoon een jurk wil dragen, dan mag hij dat!! Als hij een grote pluizige hoed wil dragen, geen probleem!! En als hij sokken wil dragen met liefdeharten, is dat voor mij ook geen enkel probleem!! Ik voed mijn zoon op als iemand die hij wil zijn en ik waardeer mensen niet alsof je plezier op hem maakt en hem vertelt dat hij verkeerd is voor wat hij draagt ​​of dicteert wat hij zou of niet zou moeten doen / dragen.

Dit is de perfecte leeftijd om onze kinderen in staat te stellen hun eigen beslissingen te nemen en hen te laten achterhalen wie ze willen zijn, niet wie de samenleving zegt dat ze zouden moeten zijn! Dit is mijn zoon. En ik hou van hem. Liefde hart sokken en alles !! ❤ Voel je vrij om te delen. Ik zou er zeker van willen zijn dat ze en iedereen die denkt dat het goed is om geslacht in kleding / speelgoed te specificeren, zie dit en hoop dat je “narrow mind” wordt vervangen door ” open mindedness” . 😊❤❤❤

Respect voor deze moeder. Deel dit bericht met je vrienden.

error: Content is protected !!