Opmerkelijk

Nationale waarschuwing: Er zijn heel VEEL dieven actief die bij jou aan de deur maar ook graag binnen willen komen met deze SMOES!

Het is alweer december dat betekent bijna kerstvakantie, lekker op vakantie gaan, lekker tijd doorbrengen met familie en lekker shoppen! Maar in deze drukke maand gebeuren er ook veel andere dingen, waar we minder blij mee zijn. Een wijkagent waarschuwt heel Nederland en België over een vlotte babbel truc. Dit is een trucje met een slim excuus of een smoes waardoor inbrekers proberen in je huis te komen. Er zijn veel mensen die hier nog steeds intrappen, lees het onderstaande/ de volgende pagina aandachtig door!

hi

Een wijkagent uit Ommen genaamd Jan Voortman waarschuwt iedereen voor nieuwe babbeltrucjes. 2 mannen waren er namelijk afgelopen vrijdag in geslaagd om een nieuw slachtoffer te maken. Je moet er toch niet aan denken dat al je spullen worden gestolen? Daar kan geen inboedelverzekering of andere verzekering tegenop. Ze jatten alles van dierbare spullen tot tv’s. Zorg ervoor dat je hierop goed voorbereid bent. Lees op de volgende pagina snel verder!

error: Content is protected !!