Opmerkelijk

Neem jij altijd je mobiele telefoon mee naar bed? Dan moet je dit lezen..

Tegenwoordig heeft iedereen onder ons bijna allemaal een mobiele telefoon of smartphone. Vele onder ons kunnen zich geen leven meer voorstellen zonder een mobiele telefoon of internet. We zijn er afhankelijk van geworden, je belt of appt iemand binnen de kortste keren. We gebruiken een mobiele telefoon om er muziek op te luisteren of om het nieuws te lezen. Kortom we kunnen niet meer zonder, maar wat betekent dit als je jou mobiele telefoon mee naar bed neemt?

source url telefoon-bescherming

go to site Uit een recente Nederlandse enquête is gebleken dat 60 % van de ondervraagden zelfs hun telefoon gebruikt op het toilet! We gebruiken onze telefoons zoveel, dat we er niet eens van bewust zijn, voor de gevolgen voor onze gezondheid door het constante gebruik van de mobiele telefoon.

Wij vonden het een goed plan om even dieper in te gaan op de laatste uitkomsten van het onderzoek naar de effecten van de mobiele telefoon straling voor onze gezondheid. Pas geleden is in Finland een nieuw onderzoek naar gsm-straling gepubliceerd, lees hier meer over op de volgende pagina en lees ook welke telefoons het meest schadelijk zijn.

error: Content is protected !!