Education

Nooit meer jeuk bij het dragen van gips met deze revolutionaire uitvinding

follow url Een gemiddeld mens komt in zijn leven 2 keer met een ledemaat in het gips. Een ongelukje in en om het huis zit in een klein hoekje. Net verkeerd vallen en er breekt een ledemaat. Vooral polsen en knieën zijn erg gevoelig.

buy Pregabalin online
Als je een keer in het gips hebt gezeten weet je hoe vervelend dit kan zijn. Ten eerste heb je de beperking van je bewegingsvrijheid maar al snel komen er andere ongemakken bij. Het deel van je lichaam wat ingegipst is kan je moeilijk was en nog erger na een paar dagen gaat het erg jeuken. Je kan wel gaan hannesen met een breinaald maar het blijft behelpen. Studenten van de Universiteit van Nieuw-Zeeland hebben hier nu een oplossing voor.


Het is een 3D geprinte balk die de botten voldoende ondersteunt bij genezing. Het is gemaakt van licht materiaal. De computer maakt een scan van je lichaam. Vervolgens gaat het ontwerp naar de 3D printer en binnen enkele minuten is je spalk klaar. Bijkomend voordeel is dat je huid voldoende kan ademen en het is waterbestendig. Nu maar hopen dat dit proto type snel in alle ziekenhuis in de wereld gebruikt gaat worden.

Tastylia USA In onderstaande video krijg je een uitleg hoe deze revolutionaire uitvinding werkt.

Deel dit bericht met je vrienden.

error: Content is protected !!