Gallery

Voor een paar tientjes koop je een Kallax kast bij IKEA. Wat je er allemaal mee kan maken. Ongelofelijk!

http://itseryne.com/8-things-ive-learned-from-instagram/?share=facebook Ben je al bekend met de Kallax kast van IKEA. Een eenvoudige maar degelijke kast bij IKEA verkrijgbaar. Ok hij ziet er saai doch functioneel uit. Gelukkig biedt dit basic model tientallen mogelijkheden om er een super mooi design meubelstuk van te maken.

buy Pregabalin uk
De mogelijkheden voor deze kast lijken wel eindeloos. In deze galerij zie je een aantal voorwaarden wat je allemaal met deze kast kan doen. Van een mooi zitbank voor op de tienerkamer, een prachtige boekenkast of opbergkast voor in je woonkamer. Na het zien van deze galerij zal je hoogstwaarschijnlijk niet meer kunnen wachten om ook zelf aan de slag te gaan.

buy provigil in thailand De kast kan je ook prima gebruiken als afscheiding tussen de voor en achterkamer. De mandjes die los verkrijgbaar zijn bij de IKEA kan je gebruiken voor het opbergen voor onder andere, adapters, opladers, speelgoed, kleine prulletjes enzovoorts. Vrolijk de planken op met leuke plantjes.

Wat dacht je van deze zitbank. Op deze foto is een oud matras gebruikt. Nieuwe hoes erom heen en bijpassende kussen. Dit is echt een aanwinst voor je interieur.

 

Fantastisch wat je allemaal met deze kast kan. Hopelijk heb je flink wat ideeen opgedaan voor je eigen inrichting. Deel! dit bericht met je vrienden.

error: Content is protected !!