Videos

Ze plaatst in het geheim een camera om haar nieuwe babysitter in de gaten te houden. Wat ze vastlegt? Hier gaat mijn bloed van koken!

Babysitten kan een grote verantwoordelijkheid zijn. Veel mensen doen weleens babysitten op andermans kinderen om een zakcentje bij te verdienen, of natuurlijk om de ander uit de brand te helpen. Veel mensen vinden het leuk om op andermans kinderen te passen.  Tiffany Field is een alleenstaande moeder van Luke, een jongen die lijdt aan het syndroom van down.

In de zomer van 2016 had Tiffany besloten om een goede verzorgster in te huren om op Luke te passen. Dat is begrijpelijk want de moeder heeft ook rust nodig af en toe.

Een aantal weken later merkte Tiffany vreemde veranderingen aan het gedrag van haar zoon Luke. Om er precies achter te komen wat er mogelijk aan de hand was besloot ze om 2 verborgen camera’s weg te hangen in het huis. Toen Tiffany de beelden terugkeek was ze meteen in shock. Ze greep gelukkig snel in.

Bekijk hieronder de verrassende beelden van de verborgen camera’s. Hoe zou jij hebben gereageerd als moeder in deze situatie? Laat het ons weten en DEEL deze bizarre video verder met iedereen!

error: Content is protected !!