Gezondheid

Dit zijn de positieve effecten op je lichaam als je dagelijks water met citroen drinkt

Citroenen zijn rijk aan vitamine C, wat perfect is voor je immuunsysteem en de bestrijding van griep en verkoudheden. Maar naast vitamine C bevat een citroen ook ijzer een belangrijke voedingsstof voor een goed werkend immuunsysteem.

Verder zorgt citroen voor een goede opname van ijzer in je lichaam. Daarnaast heeft citroen nog meer positieve gezondheidseffecten die we voor je op een rijtje hebben gezet.

Het hydrateert je lichaam
Vooral tijdens de zomermaanden is het belangrijk om voldoende vocht binnen te krijgen in je lichaam. Citroen helpt bij het hydrateren van je lichaam en het werkt nog eens dorstlessend!

Het verhoogt je energieniveau
Een glas citroens sap kan je vergelijken met een stevige espresso. Het geeft je een boost zodat je er lekker tegenaan kan in de ochtend.

goed voor je huid
Citroenen zitten vol met antioxidanten die de veroudering van je huid tegengaan. Vitamine C is perfect voor het soepelhouden van je huid.

Werkt onstekingsremmend
Citroensap verwijderd urinezuren uit je botten die de oorzaak zijn van ontstekingen.

Helpt bij afvallen
Citroenwater is geen wondermiddel maar het kan wel helpen bij het verliezen van gewicht omdat citroensap de spijsvertering in je lichaam bevordert.

Het heeft een reinigende werking
Citroen heeft een reinigende werking voor je lichaam. Afvalstoffen lossen sneller op bij dagelijks een glas citroensap te nuttigen

Het heeft antibacteriële en antivirale eigenschappen
De jaarlijkse griep en regelmatige verkoudheid gaat aan jouw straatje voorbij als je dagelijks citroensap drinkt.

Het vermindert slijmvorming
Citroenwater draagt bij aan het verminderen van slijmvorming. Mensen die koeienmelk drinken zijn vaak gevoeliger voor slijmproductie. Citroensap helpt bij het oplossen van overtollig slijm.

Het geeft een frisse adem
Citroen bestrijdt mondbacteriën en zorgt zodoende voor een frisse adem de gehele dag. Ga niet dagelijks je tanden poetsen met citroensap. Het zuur kan je

Kortom citroensap is het perfecte alternatief voor een kop koffie. Vergeet niet dit bericht te delen met je vrienden.

error: Content is protected !!