Videos

Deze prachtige katten romance maakt je helemaal warm van binnen.

Het is eigenlijk mijn levens doel om een een partner die op dezelfde manier naar me zal kijken als de kat Scottie naar zijn buurvrouw Sophie.

Lady Gaga zong in een bekend nummer van haar: “I ‘m your biggest fan, ik zal je volgen totdat je van me houdt.” Scottie en Sophie nemen deze teksten ter harte en zijn nu een van’s werelds leukste (en bontste) romances van alle tijden. Het is niet elke dag dat u de liefde op het eerste gezicht tegenkomt. In het geval van dit kattenduo is het anders ze lijken geen genoeg van elkaar te kunnen krijgen.

Even de hoofdrolspelers uit deze romance voorstellen.
Dit is Sophie. Ze is in 2014 geadopteerd.


Nadat ze een paar maandjes in haar nieuwe huis woonde besloot Sophie’s eigenaar om met Sophie een rondje te gaan lopen. Ze kreeg een leiband om en smaken gingen ze op pad. Het werd snel heel duidelijk dat Sophie een niet-zo-geheime aanbidder heeft namelijk Scottie. Dagelijks kijkt scottie vanaf de oprit over het gazon naar de liefde van zijn leven.

Ondanks dat Scottie toch best verlegen is ondernam hij een versiepoging. Sindsdien zijn Sophie en Scott onafscijdelijk. Bekijk hieronder de video van dit kastenpaar.

Date night.

Een bericht gedeeld door Sophie – Got Toe Fluff? (@sophielovestuna) op


Met dit bericht willen we aantonen dat er voor iedereen op aarde de ware persoon rondloopt. Deel dit schattig duo als u denkt dat ze voor altijd bij elkaar blijven.

error: Content is protected !!