Opmerkelijk

Schokkend besluit over Zwarte Piet in België

where to buy provigil online Bij onze zuiderburen hebben een aantal mediakanalen een pact gesloten om zwarte piet te ontdoen van al zijn ” racial stereotyperingen”. Ondertekenaars van het pact zijn VTM, Ketnnet, speelgoedketen Dreamland en diverse online wegshops. Maar ook bekende Vlamingen als Bart Peeters.

25c17faaeb6c63cb1938712eea0cdcae-1478894555

rosuvastatin 40 mg filmtabletta http://beckenhamtheatre.co.uk/event/glee-club/2017-11-26/ Pietenpact

Als u dacht ik boek een reis naar onze Zuiderboeren omdat ze daar niet moeilijk doen over sinterklaas dan hebt u het mis. In Nederland worden extra veiligheidsmaatregelen genomen tijdens de intocht. De maatregelen in Belgie zijn wel heel drastisch.

Het Pietenpact is een initiatief van de vzw Huis deBuren, een vereniging die zich inzet voor de cultuur van de Lage Landen. Zij hebben een jaar lang in alle stilte gewerkt aan een draagvlak voor een oplossing voor de discussie die al jaren in Nederland en ook bij ons woedt.

source link aangesloten organisaties

Ketnet, Studio 100, VTMKZOOM, speelgoedketen Dreamland, de onderwijskoepels en de Gezinsbond: allemaal hebben ze het Pietenpact getekend. Met deze verklaring moet een einde komen aan de “raciale stereotypering” die rond dit kinderfeest hangt.

Lees verder op de volgende pagina.

error: Content is protected !!