dieren

Shocking! Selfie gekte leidt tot de dood van een Baby Dolfijn!

Hoe ver kan je gaan voor een selfie. Heel ver! blijft uit deze foto’s die we binnen kregen. Deze beelden zijn genomen op het strand van Argentinië waar twee baby dolfijntjes aan gespoeld waren.


De juiste redding van een aangespoeld Dolfijntje is om het beest weer terug in de zee te begeleiden zodat hij weer terug naar zijn school kwam zwemmen. Waarschijnlijk was het jonge beest gedesoriënteerd en zodoende op het strand terecht gekomen. Toen de badgasten het beestje zagen brak er een totale gekte uit.


Tientallen badgasten wilde met het baby dolfijntje op de foto. Het was pure waanzin om te zien hoe volwassen mensen elkaar opzij duwen om maar een selfie te kunnen maken om te delen op hun social media account. Dolfijnen zijn zoogdieren die wel even buiten het water kunnen vertoeven alleen dit type dolfijn de Plata Dolfijn kan zeer slecht tegen zon op zijn lichaam. Doordat iedereen met het beestje op de foto wilde werd het zwakker en zwakker totdat ze opeens stopte met ademen. Het beestje was komen te overlijden door de combinatie van warmte en stress.

Je kan je afvragen was dit nu allemaal nodig? Met dit artikel doen we een beroep op uw gezond verstand en altijd het belang van een dier voor uw eigen belang te zetten. Deel dit bericht daarom met uw vrienden.

error: Content is protected !!